منوعات

فيديو لمذيعة تفقد سنها الأمامية على الهواء أثناء تقديم الأخبار.. حاولت إخفاء الأمر ولم تنجح

تعرضت مذيعة أوكرانية، كانت تتحدث خلال بث مباشر، لموقف مُحرج غير متوقع، عندما سقطت سنها الأمامية فجأة أثناء تقديمها لإحدى نشرات الأخبار، ورغم محاولتها إخفاء الأمر فإن المشاهدين اكتشفوه وتداولوه على مواقع التواصل الاجتماعي. 

هيئة الإذاعة البريطانية BBC، نشرت الجمعة 17 يوليو/تموز 2020، مقطع فيديو للمذيعة ماريتشكا بادالكو، وبينما كانت تقرأ أدركت أن سنها بدأت تسقط من فمها، واستطاعت بحرفية كبيرة التقاط السن، وواصلت تقديم نشرة الأخبار. 

Нова “слава” прийшла звідки не чекали …. і підтримка теж?. Так, в мене справді сьогодні під час прямого ефіру ТСН о 9:00 випала частина переднього зуба). Це, напевно, найкурйозніший мій досвід за двадцять років роботи ведучою. Прямий ефір тим і прекрасний, що завжди непередбачуваний. Так, в 2013 я вперше прямо в своєму ефірі побачила кадри затримання свого чоловіка? на протесті під Київрадою, а кілька років тому мою ногу під час випуску несподівано почала облизувати собака, що забігла зі студії @snidanok Цього разу моя колега @nata_goncharova мені написала, мовляв, “ти так зреагувала, ніби ти щодня губиш зуби?”. Ні, не щодня?. Просто саме зараз я вирішила виправити ту прикрість, яка сталася понад десять тому. В мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку доньку. Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати “іграшкою” навколо сплячої мами. І щойно я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася нарешті на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони свого стоматолога надкусувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося… Чесно кажучи, думала, що інцидент пройде непоміченим. Саме цей епізод свідомо не виклали на YouTube канал ТСН. Але ми недооцінили уважність наших глядачів. Блогерка @ekulka виклала це в своєму профілі, і …. понеслося по всіх виданнях, і не лише українських. В усій цій історії мене особисто вразила та кількість підтримки, яку я отримала) – і в коментарях, і в особистих повідомленнях. Друзі, велике Вам спасибі❤️))). В будь-якій ситуації зберігаємо спокій? Завтра вранці побачимось? в @tsnua

A post shared by Марічка Падалко (@marichkapadalko) on Jul 15, 2020 at 8:00am PDT

بادالكو، وفي منشور على صفحتها بموقع إنستغرام، كتبت بعد انتشار الفيديو بين مستخدمي الإنترنت: “أعتقد بصراحة أن الحادث لن يمر دون أن يلاحظه أحد”، وأضافت: “لكننا لم نتوقع قدرة المشاهدين على ملاحظة الواقعة”.

كذلك كشفت بادالكو أنها احتاجت إلى إصلاح سنها قبل نحو 10 سنوات، بعد أن تسببت ابنتها في كسرها عن طريق الخطأ.

وعلى الرغم من أن القناة الإخبارية لم تنشر الفيديو في البداية على موقع يوتيوب، فإن بادالكو قالت إنها سعيدة بقدر الدعم الذي تلقته، وأضافت: “حافظوا على الهدوء في جميع الحالات، أراكم غداً في الصباح”.

المصدر

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى